Hotel De Zeeuwse Stromen

Gelegen aan de prachtige duinen, dichtbij Boswachterij Westenschouwen en op loopafstand van het gezellige centrum van Renesse. Bij de Zeeuwse Stromen raakt u geïnspireerd, kunt u heerlijk ontspannen én bijzonder actief zijn. Wij bieden een gastvrije thuisbasis om Zeeland te ontdekken en intens te beleven.

Hotel- en Congrescentrum de Zeeuwse Stromen is verkozen tot hét beste hotel van Zeeland en bekroond met 4-sterren. Met onze 78 hotelkamers, 26 Duinappartementen, 22 Duinkamers, 9 Duinvilla’s en 9 congreszalen bieden we een zee aan mogelijkheden. Daarnaast hebben we diverse (wellness)faciliteiten zoals een sauna, Turks-Stoombad, fitnessruimte en een binnen- én buitenzwembad.

In het hotel zit onze gezellige bar ’16 Kwadraat’, een ontmoetingsplek om te starten aan een mooie dag of na te praten over alle Zeeuwse zaligheden die u heeft ontdekt. In ons restaurant ‘4 Beaufort’ kunt u iedere dag genieten van de meeste verse en streekgebonden producten verwerkt in gerechten waar we trots op zijn. U kunt hier terecht voor ontbijt, lunch, hapjes voor bij de borrel en voor het diner. Onze menukaart: de groenten, het vlees en de vis veranderen mee met de jaargetijden. Liever op ons terras of onder de overdekte veranda zitten, we heten u van harte welkom!

Wij willen een thuisgevoel creëren voor al onze gasten, voor enkele is dit onmogelijk zonder hun trouwe viervoeter. Ons hondvriendelijke hotel is gelegen in de ideale omgeving om er lekker op uit te gaan met uw hond en de omliggende natuur te ontdekken. Om niemand van last te zijn willen we u graag wijzen op de regels m.b.t. honden.

Hotelkamer info Toon prijzen
Luxery Doubleroom info
Villa 4 personen info x 4
Villa 6 personen info x 6
Duinappartement met 1 slaapkamer info

Bed en Breakfast Vlissingen

Bed & Breakfast Vlissingen bevindt zich Nabij het winkelcentrum en supermarkten Boulevard/strand , Diverse restaurants/eetcafe’s , Bioscoop ‘Cine City’ , Theater CCXL , Evenementencentrum ‘Het Arsenaal’

(voor meer informatie hieromtrent kunt u terecht bij de receptie)

Sporten tijdens uw verblijf ?

Grenzend aan  Bed & Breakfast Vlissingen  is een sportschool  ‘Gym Factory Vlissingen’ met alle benodigde attributen voor fitness en krachttraining.

1 persoonskamer met douche / toilet info Toon prijzen
1 persoonskamer met douche toilet op etage / ge... info
2 persoonskamer met douche / toilet info
2 persoonskamer met douche toilet op etage / ge... info
3 persoonskamer met douche / toilet info x 4
4 persoonskamer met douche / toilet info x 4

Vakantiewoning Villa Magnolia

Vakantiewoning 61 Zeeuws Knoopje (zelfverzorging) info x 7 Toon prijzen
Vakantiewoning 62 (zelfverzorging) info
Vakantiewoning 63 (zelfverzorging) info

Het Raedthuys

Hotel Het Raedthuys in Sint Maartensdijk is een viersterrenhotel met 29 hotelkamers en hotelappartementen. Het heeft een restaurant, wijnkelder, burgemeesterkamer, raadzaal en een wellness & beauty.

Deluxe Classic Room info Toon prijzen
Small Standard Room info
Small Classic Room info
Jacuzzi Suite info
Superior Deluxe Room info x 3
Hotel Appartement info x 4

Hotel Bosch en Zee

Hotel Bosch & Zee Studio Landzijde met terras/b... info x 3 Toon prijzen
Hotel Bosch & Zee Studio Duinzijde met terras/b... info

BenBSjeRie (B&B)

De B&B SjeRie is landelijk gelegen op de grens van Oost- West- en Zeeuws- Vlaanderen in Meetjesland België. Natuur en cultuur aan je voeten. Brugge 15 km, Knokke 12 km, Sluis NL (6 km}, Maldegem (8 km), Krekengebied.

De B&B is nagelnieuw en voorzien van moderne technieken en energie vriendelijk. Zoals vloerverwarming, zonnepanelen, warmtepomp.

De B&B is drempelloos toegankelijk voor iedereen en beschikt over twee volledig ingerichte kamers badkamers voor mensen met beperkingen en een lift naar alle etages.

De uitbaters ontvangen u en zorgen voor het uitstekend ontbijt.

kamer voor drie personen met een verpleegbed info x 3 Toon prijzen
kamer voor twee met een verpleegbed info
drie persoons kamer info x 3
kamer voor twee personen info
kamer voor vier personen info x 4

LEO BBB

LEO BBB, Bed, Breakfast & Bike guide. Dus echt "Meer voor fietsers".

Tweepersoonskamer info x 3 Toon prijzen
Studio info x 3

Bos en Duin Strandhotel

Dit viersterrenhotel heeft een prachtige ligging aan de rand van de bossen, de duinen en het strand. Het biedt een combinatie van comfort en kwaliteitsservice. De open ruimte van de natuurlijke omgeving is overal in het hotel terug te vinden, van de frisse lounge tot de knusse kamers en luxe suites. De meertalige medewerkers streven ernaar om u een aangenaam verblijf te bieden in dit stressvrije hotel. Geniet van een van de mooiste plekken op het schiereiland Walcheren. Strandhotel Bos en Duin is de ideale ontsnapping aan de drukte van het stadsleven.

Familie kamer info x 4 Toon prijzen
Familiesuite info x 4
Deluxe Suite (ontbijt incl) info
Standaard kamer met balkon info