Hotel De Zeeuwse Stromen

Gelegen aan de prachtige duinen, dichtbij Boswachterij Westenschouwen en op loopafstand van het gezellige centrum van Renesse. Bij de Zeeuwse Stromen raakt u geïnspireerd, kunt u heerlijk ontspannen én bijzonder actief zijn. Wij bieden een gastvrije thuisbasis om Zeeland te ontdekken en intens te beleven.

Hotel- en Congrescentrum de Zeeuwse Stromen is verkozen tot hét beste hotel van Zeeland en bekroond met 4-sterren. Met onze 78 hotelkamers, 26 Duinappartementen, 22 Duinkamers, 9 Duinvilla’s en 9 congreszalen bieden we een zee aan mogelijkheden. Daarnaast hebben we diverse (wellness)faciliteiten zoals een sauna, Turks-Stoombad, fitnessruimte en een binnen- én buitenzwembad.

In het hotel zit onze gezellige bar ’16 Kwadraat’, een ontmoetingsplek om te starten aan een mooie dag of na te praten over alle Zeeuwse zaligheden die u heeft ontdekt. In ons restaurant ‘4 Beaufort’ kunt u iedere dag genieten van de meeste verse en streekgebonden producten verwerkt in gerechten waar we trots op zijn. U kunt hier terecht voor ontbijt, lunch, hapjes voor bij de borrel en voor het diner. Onze menukaart: de groenten, het vlees en de vis veranderen mee met de jaargetijden. Liever op ons terras of onder de overdekte veranda zitten, we heten u van harte welkom!

Wij willen een thuisgevoel creëren voor al onze gasten, voor enkele is dit onmogelijk zonder hun trouwe viervoeter. Ons hondvriendelijke hotel is gelegen in de ideale omgeving om er lekker op uit te gaan met uw hond en de omliggende natuur te ontdekken. Om niemand van last te zijn willen we u graag wijzen op de regels m.b.t. honden.

Hotelkamer info Toon prijzen
Luxery Doubleroom info
Villa 4 personen info x 4
Villa 6 personen info x 6
Duinappartement met 1 slaapkamer info

Vakantiewoning Villa Magnolia

Vakantiewoning 61 Zeeuws Knoopje (zelfverzorging) info x 7 Toon prijzen
Vakantiewoning 62 (zelfverzorging) info
Vakantiewoning 63 (zelfverzorging) info

Het Raedthuys

Hotel Het Raedthuys in Sint Maartensdijk is een viersterrenhotel met 29 hotelkamers en hotelappartementen. Het heeft een restaurant, wijnkelder, burgemeesterkamer, raadzaal en een wellness & beauty.

Deluxe Classic Room info Toon prijzen
Small Standard Room info
Small Classic Room info
Jacuzzi Suite info
Superior Deluxe Room info x 3
Hotel Appartement info x 4

Watertoren Vlissingen

Beleef een heerlijk verblijf in de compleet gerestaureerde watertoren uit 1894. In een werkelijk unieke ambiance waar historie en modern comfort samenkomen, kunt u met een gezelschap tot wel 16 personen riant verblijven en genieten in- en om de toren.

Onze verhuurperiodes zijn als volgt: Midweek 4 nachten: maandag - vrijdag Weekend 3 nachten: vrijdag - maandag Weekverblijf 7 nachten: aankomst maandag of aankomst vrijdag

Een zakelijk arranement is mogelijk vanaf 1 overnachting op doordeweekse dagen. Wenst u een offerte te ontvangen stuur dan een mailtje naar info@watertorenvlissingen.com

Luxe en kindvriendelijke vakantiewoning info x 16 Toon prijzen

BenBSjeRie (B&B)

De B&B SjeRie is landelijk gelegen op de grens van Oost- West- en Zeeuws- Vlaanderen in Meetjesland België. Natuur en cultuur aan je voeten. Brugge 15 km, Knokke 12 km, Sluis NL (6 km}, Maldegem (8 km), Krekengebied.

De B&B is nagelnieuw en voorzien van moderne technieken en energie vriendelijk. Zoals vloerverwarming, zonnepanelen, warmtepomp.

De B&B is drempelloos toegankelijk voor iedereen en beschikt over twee volledig ingerichte kamers badkamers voor mensen met beperkingen en een lift naar alle etages.

De uitbaters ontvangen u en zorgen voor het uitstekend ontbijt.

kamer voor drie personen met een verpleegbed info x 3 Toon prijzen
kamer voor twee met een verpleegbed info
drie persoons kamer info x 3
kamer voor twee personen info
kamer voor vier personen info x 4

Historisch Huis - Tuin info
Historisch Huis - Zolder info

Hotel Bosch en Zee

Hotel Bosch & Zee Studio Landzijde met terras/b... info x 3 Toon prijzen
Hotel Bosch & Zee Studio Duinzijde met terras/b... info

City Hostel Vlissingen

FACILITEITEN

2, 4 en 6 persoonskamers, boxsprings en stapelbedden. LCD TV op kamer.         Elke kamer heeft eigen sanitair.                                 Gratis WIFI, draadloos internet. Bagage opslagruimte. Brasserie met gezellige bar, ontbijtbuffet, dinerbuffet en overdag een kaart voor lekkere lunchgerechten. Kindvriendelijk hostel, spelletjes, speelgoed en kinder-dvd’s aanwezig. Ontbijt is altijd inbegrepen. Dinerbuffet, 3 gangen voor slechts €15,- per persoon. Er wordt rekening gehouden met dieet wensen, vegetariërs en andere persoonlijke wensen. Gezellig terras tegen de Sint Jacobskerk. Parkeerkelder direct voor de deur, tegen vergoeding per dag, of gratis op 500 meter afstand.  Fietsenverhuur. Voordelige taxi service .   Ticketservice voor diverse attracties in de omgeving, met korting.     Telefoon.  Ligging op ongeveer 10 minuten rijden van Vlissingen Oost. Ligging op 150 meter van strand en Boulevard. Stadscentrum en Uitgaanscentrum op 100 meter.

Bed op slaapzaal (6-pers, gemengd) info Toon prijzen
Comfort Twee Persoonskamer info
Comfort Familie Kamer info x 5
Standaard Familie Kamer info x 7

Bed en Breakfast Vlissingen

Bed & Breakfast Vlissingen bevindt zich Nabij het winkelcentrum en supermarkten Boulevard/strand , Diverse restaurants/eetcafe’s , Bioscoop ‘Cine City’ , Theater CCXL , Evenementencentrum ‘Het Arsenaal’

(voor meer informatie hieromtrent kunt u terecht bij de receptie)

Sporten tijdens uw verblijf ?

Grenzend aan  Bed & Breakfast Vlissingen  is een sportschool  ‘Gym Factory Vlissingen’ met alle benodigde attributen voor fitness en krachttraining.

1 persoonskamer met douche / toilet info Toon prijzen
1 persoonskamer met douche toilet op etage / ge... info