Bos en Duin Strandhotel

Dit viersterrenhotel heeft een prachtige ligging aan de rand van de bossen, de duinen en het strand. Het biedt een combinatie van comfort en kwaliteitsservice. De open ruimte van de natuurlijke omgeving is overal in het hotel terug te vinden, van de frisse lounge tot de knusse kamers en luxe suites. De meertalige medewerkers streven ernaar om u een aangenaam verblijf te bieden in dit stressvrije hotel. Geniet van een van de mooiste plekken op het schiereiland Walcheren. Strandhotel Bos en Duin is de ideale ontsnapping aan de drukte van het stadsleven.

Familie kamer info x 4 Toon prijzen
Familiesuite info x 4
Deluxe Suite (ontbijt incl) info
Standaard kamer met balkon info
Standaard Kamer (ontbijt incl) info

Hotel Wemeldinge

Hotel Wemeldinge ligt in het centrum van Wemeldinge, een klein, gezellig dorp op loopafstand van het Oosterscheldestrand. Het hotel biedt een gratis ontbijt. De hotelkamers beschikken over een eigen badkamer en draadloos internet (gratis). Begin iedere dag vol energie dankzij het inbegrepen ontbijt. Het hotel beschikt over een gezellige brasserie waar hapjes en lichte maaltijden geserveerd worden. Er is ook een bridgezaal. Ontspan u met een drankje in de prachtige tuin met een zonnig terras. ’s Avonds kunt u in de aangename ambiance van het restaurant genieten van traditionele gerechten. Hotel Wemeldinge ligt op een uitstekende locatie voor uitstapjes naar Goes, Middelburg en Antwerpen. Via de Westerscheldetunnel kunt u zelfs eenvoudig Brugge en Gent bereiken. Tijdens uw verblijf profiteert u van gratis parkeergelegenheid.

Tweepersoonskamer Standaard info Toon prijzen
Tweepersoonskamer Compact info
Eenpersoonskamer info
Familiekamer 4 personen info x 5

LEO BBB

LEO BBB, Bed, Breakfast & Bike guide. Dus echt "Meer voor fietsers".

Tweepersoonskamer info x 3 Toon prijzen
Studio info x 3

Bij Juuls

Eten en slapen in een uitermate gastvrije omgeving; daarvoor gaat u naar Bij Juuls in Domburg. Dit sfeervolle familiehotel is sinds 2012 gevestigd in het centrum van Domburg, op slechts 200 meter afstand van het strand. Bij Juuls zorgt ervoor dat u zich thuis voelt, in een omgeving waar u volledig tot rust komt.

Overnachten kunt u in een van de 8 ruime en sfeervolle kamers en suites. Alle kamers zijn luxe voorzien van extra lange bedden en een ruime badkamer met producten van Rituals. En u heeft diverse moderne extra’s tot uw beschikking, zoals een iPod-dock en een LED-televisie met internetverbinding. Ook gezinnen slapen comfortabel Bij Juuls in een van de familiekamers. Deze ruimtes beschikken over een aparte slaapkamer met televisie.

Het restaurant Roost Bij Juuls heeft sinds april een vernieuwd concept. De passie voor grillen staat hierbij centraal. Bij Roost geniet u van heerlijke vlees- en visgerechten uit de Josper binnenbarbecue. Maar ook voor comfort food zoals sappige burgers, de befaamde Juuls vlees- en visplankjes en flammkuchen komt u naar Roost. De Josper geeft de grillgerechten een prachtig subtiele, gerookte smaak. In het restaurant heeft u goed zicht op de open keuken en kunt u de Josper in actie zien.

Bij Juuls heeft u een heerlijk verblijf voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Service en gastvrijheid voeren de boventoon. Slaap, leef en geniet Bij Juuls!

Basic room info Toon prijzen
Comfort room info x 3
Comfort plus room info x 3
Deluxe room info x 3
Junior/Family info
Suite 3e etage info

Hotelstudio´s In den Brouwery

Hotel In den Brouwery - Type A Eénpersoonskamer... info Toon prijzen
Hotel In den Brouwery - Type B Standaard kamer ... info
Hotel In den Brouwery - Type C Hotelstudio 21 m2 info
Hotel In den Brouwery - Type D Familiestudio me... info x 5
Hotel In den Brouwery - Type E Hotelstudio met ... info x 3
Hotel In den Brouwery - Type F Suite met uitzic... info x 3

Hotel de Belgische Loodsensociëteit

Welkom bij de Belgische Loodsensociëteit. Bij ons kunt u culinair genieten in ons restaurant, tot rust komen op ons terras met schitterend uitzicht, of bijslapen in één van onze kamers met zeezicht.

Onlangs hebben wij de Belgische Soos een grondige opknapbeurt gegeven! Ook op het internet willen wij niet achterblijven. Via deze weg willen wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen bij de Belgische Soos. Graag nodigen wij u uit om eens naar onze nieuwe kaart te kijken, of anders eens de geschiedenis van de Soos door te nemen!

In ieder geval hopen wij ook u binnenkort te verwelkomen in “de Soos”!

Standaard kamer met stadszicht info Toon prijzen
Superior kamer met zeezicht info x 3
Standaard kamer met zeezicht info
Familiekamer stadszicht info x 4

BenBSjeRie (B&B)

De B&B SjeRie is landelijk gelegen op de grens van Oost- West- en Zeeuws- Vlaanderen in Meetjesland België. Natuur en cultuur aan je voeten. Brugge 15 km, Knokke 12 km, Sluis NL (6 km}, Maldegem (8 km), Krekengebied.

De B&B is nagelnieuw en voorzien van moderne technieken en energie vriendelijk. Zoals vloerverwarming, zonnepanelen, warmtepomp.

De B&B is drempelloos toegankelijk voor iedereen en beschikt over twee volledig ingerichte kamers badkamers voor mensen met beperkingen en een lift naar alle etages.

De uitbaters ontvangen u en zorgen voor het uitstekend ontbijt.

kamer voor drie personen met een verpleegbed info x 3 Toon prijzen
kamer voor twee met een verpleegbed info
drie persoons kamer info x 3
kamer voor twee personen info